Over mij

Hallo! Mijn naam is Anna Joosten en ik ben gezondheidszorgpsycholoog (GZ), EMDR-therapeut en supervisor voor de Vereniging van gedrags- en cognitieve therapie (VGCt).

Ik hou van mijn vak. Omdat het boeiend is, voldoening geeft en uitdagend is. Een vak dat  meer inhoudt dan alleen een goed gesprek.

In mijn werk streef ik ernaar om in korte tijd zoveel mogelijk inzicht, ervaringen en handvatten mee te geven die helpen bij de huidige uitdagingen, en die van de toekomst. Ik zoek naar balans tussen praktische oplossingen, wetenschappelijke kennis en de individuele behoeften. Daarom past cognitieve gedragstherapie goed bij mij.

Ik ben eerlijk, direct, creatief, kritisch, oplossingsgericht en volhardend. Eigenschappen die zowel prettig als pittig kunnen zijn, en goed van pas kunnen komen bij problemen; omdat oplossingen vaak niet makkelijk zijn.

Ik ben zowel breed opgeleid, als gespecialiseerd; met name in de behandeling van aanhoudende lichamelijke klachten (ALK) en van slaapproblemen. Meer over mijn werkervaring lees je hier.

Een succesvol resultaat bereik ik niet alleen, en helaas ook niet altijd. Een goede samenwerking is essentieel, zeker als de problemen hardnekkig zijn en minder goed reageren op de behandeling. Kijk bij ‘voor wie’ om te zien wat jij kunt doen om de kans op succes te vergroten.

BIG-code: 49914801225
AGB-code hulpverlener: 94102278
AGB-code praktijk: 94066369

KvK:82928991

Zoek je toch iemand anders? Kijk dan eens op de sites van de mensen waarmee ik samenwerk op de Zijlweg 144 in Haarlem.

Janine Klein Lankhorst, GZ-psycholoog:
https://praktijkkleinlankhorst.nl

Janny ter Braak, psychiater:
https://www.zgpkennemerland.nl

Emily Koers, psychotherapeut:
https://koerspsychotherapie.nl

Martine van Leeuwen, loopbaanbegeleider:
https://www.mvlloopbaanbegeleiding.nl

José Kruijer, contextueel therapeut:
https://www.contextueletherapie-haarlem.nl