Supervisie

Je kunt in de praktijk terecht voor supervisie, leertherapie en begeleiding van je N=1 in het kader van het opleidingstraject tot cognitief gedragstherapeut of tot cognitief gedragstherapeutisch werker. Ook GZ-psychologen in opleiding zijn welkom.
Als je een van deze trajecten overweegt denk dan goed na aan welke eisen dit moet voldoen voor je opleidingstraject en welke persoonlijke leerdoelen je hebt. Als je geïnteresseerd bent, of vragen hebt, kun je een mail sturen met onderstaande gegevens. Ik neem dan contact met je op.

Benodigde gegevens:
– Je naam en telefoonnummer.
– Het opleidingstraject dat je volgt.
 – Je huidige werk.
– Soort cliënten waar je mee werkt.
– Je leerdoelen en supervisie-wensen.

Tijdens de start van een supervisietraject stellen we een supervisie-contract op. We leggen vast waaraan de supervisie moet voldoen voor de opleiding, wat je wilt leren en hoe we dit toetsen. Ook maken we afspraken over de duur, de frequentie, de kosten en de wederzijdse verwachtingen. Om jou gerichte feedback te kunnen geven is het belangrijk dat je elke supervisie videobeelden laat zien van jou als therapeut. Dit kan op een laptop, tablet of usb. Zorg dat je vooraf checkt of je videomateriaal en geluid werkt, en dat je precies weet welke minuten je wil laten zien. Ook wordt er een schriftelijke voorbereiding van elke sessie verwacht.

De kosten voor 45 minuten supervisie/leertherapie zijn € 115,- euro. Het is ook mogelijk om twee sessies na elkaar af te nemen, alleen, of in een groep van 2-3.

Voor alle trajecten ben je welkom in de praktijk in Haarlem,  maar kun je ook kiezen voor een beveiligde beeldbelverbinding.

Anna is expert op het gebied van cognitieve gedragstherapie en heeft veel kennis en vaardigheden die zij enthousiast en professioneel overbrengt. Leuk om te ervaren hoe het is om zelf middels positieve CGT benaderd te worden. Anna streeft ernaar om alles uit de supervisie te halen, waardoor ik in 10 sessies ontzettend veel heb geleerd. Soms is het wat teveel en zou er wel meer tijd voor het uitdiepen van een onderwerp genomen mogen worden. En soms mag het ook wat minder directief. Maar Anna geeft een veilig leerklimaat waarbij ze mij het vertrouwen gaf om fouten te mogen maken en waardoor ik mijn filmpjes durfde te laten zien. En, mijn behandelingen zijn zo effectief geworden dat er weer ruimte in mijn agenda vrij is gekomen!