Supervisie

Je kunt in de praktijk terecht voor supervisie in het kader van het opleidingstraject tot cognitief gedragstherapeut of tot cognitief gedragstherapeutisch werker. Ook GZ-psychologen in opleiding zijn welkom.
Als je supervisie overweegt denk dan goed na aan welke eisen deze supervisie moet voldoen voor je opleidingstraject, maar ook welke persoonlijke leerdoelen je hebt. Als je geïnteresseerd bent, of vragen hebt, kun je een mail sturen met onderstaande gegevens. Ik neem dan contact met je op.

Benodigde gegevens:
– Je naam en telefoonnummer.
– Het opleidingstraject dat je volgt.
 – Je huidige werk.
– Soort cliënten waar je mee werkt.
– Je leerdoelen en supervisie-wensen.

Tijdens de start van een supervisietraject stellen we een supervisie-contract op. We leggen vast waaraan de supervisie moet voldoen voor de opleiding, wat je wilt leren en hoe we dit toetsen. Ook maken we afspraken over de duur, de frequentie, de kosten en de wederzijdse verwachtingen. Om jou gerichte feedback te kunnen geven is het belangrijk dat je elke supervisie videobeelden laat zien van jou als therapeut. Dit kan op een laptop, tablet of usb. Zorg dat je vooraf checkt of je videomateriaal en geluid werkt, en dat je precies weet welke minuten je wil laten zien. Ook wordt er een schriftelijke voorbereiding van elke sessie verwacht.

De kosten voor 45 minuten supervisie zijn € 100,- euro. Het is ook mogelijk om twee sessies na elkaar af te nemen, alleen, of in een groep van 2-3.

Supervisie wordt gegeven op locatie, maar kan ook via een beveiligde beeldbelverbinding plaatsvinden.